Levertijden

Levertijden 

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van je bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Wanneer producten op voorraad zijn kunnen die in de meeste gevallen dezelfde dag verzonden worden.

De gemiddelde levertijd van producten die besteld moeten worden bedraagt 1 tot 3 werkdagen, afhankelijk van onze leveranciers en transporteurs. Leveringen in Nederland meestal 1 tot 2 dagen; leveringen in Europa meestal 2 tot 3 dagen. Soms kan het voorkomen dat de levertijd langer dan gemiddeld bedraagt, bijvoorbeeld door vakanties en feestdagen.

Op producten die wij importeren buiten de EU hanteren wij een gemiddelde levertijd van 5 tot 7 werkdagen. Een bestelling, die uit meerdere producten bestaat verzenden wij pas als alle producten binnen zijn. Zijn er vragen of onduidelijkheden over de levertijd neem dan gerust contact met ons op en informeer naar de actuele levertijd van het product.

Backorders

Dit zijn producten, die tijdelijk niet leverbaar zijn of een langere levertijd hebben dan normaal. Als dit het geval is wordt de klant per mail hierover geïnformeerd. Wij proberen altijd backorders te voorkomen. Desondanks doen wij er alles aan om backorders zo snel mogelijk na te leveren. Wij vragen hiervoor je geduld en begrip.

Dagelijkse leveringen

Er worden dagelijks pakketten door ons verzonden met PostNL, DHL en DPD. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Wij versturen geen pakketten in het weekend. Wel kunnen de pakketten op zaterdag nog door de transporteur worden bezorgd.

Afhalen van producten

Het is ook mogelijk om je bestelling te komen afhalen. Je krijgt van ons een bericht als je bestelling binnen is.

 

Heb je nog vragen?

Heb je een vraag over dit product, prijs of onze inbouwservice? Wij helpen je graag verder.  

of bel 085-27 33 625

Heb je nog vragen?
×

WELKOM

Nog meer inspiratie nodig? Kom dan langs in onze showroom.
Wij zijn op werkdagen geopend van 13.30u tot 17.00u.

Ontdek het nu!