Blackvue DR590X-2CH IR 64GB
Blackvue DR590X-2CH IR 64GB
459.95
64GB

Blackvue DR590X-2CH IR 64GB

459,95

Levertijd: Vóór 14:00 besteld, volgende werkdag in huis

Offerte aanvragen [contact-form-7 404 "Not Found"]
Artikelnummer: BV_DR590X-2CH_IR_64GB Categorieën: ,

Beschrijving

De Blackvue DR590X 2-kanaals IR 64GB. Infrarood Camera’s!

Full HD video’s op de voor- en binnenkant van de auto met 30 frames per seconde, in een brede kijkhoek van 139 graden (interieur 140 graden).

Met de Sony STARVIS-beeldsensor van de camera aan de voorzijde krijgt je dag en nacht geweldige helder beeld door de infrarood camera’s.

Ingebouwde Wi-Fi: maak verbinding met de dashcam via de BlackVue-app om instellingen aan te passen, de weergave van de camera aan de voor- en achterzijde te controleren of bestanden over te brengen naar uw mobiele apparaat.

Parkeermodus

Maak je nooit meer zorgen over je geparkeerde auto, dankzij de geavanceerde parkeermodus. De DR590X serie kan met de optionele CH-3P1 vaste voedingskabel of Power Magic Pro worden aangesloten op het zekeringenpaneel van de auto, om zo een veilige en eenvoudige parkeermodus oplossing te bieden.

De dashcam schakelt automatisch over naar de parkeermodus zodra je het contact van de auto uitschakelt. Via de app of Power Magic Pro stel je eenvoudig in bij welke spanning (of na welke tijd) de voeding verbroken zal worden. Zodoende hoef jij je geen zorgen te maken over een lege accu, maar blijft de dashcam wel opnames maken.

De BlackVue dashcam maakt opnames op basis van schokdetectie, dit zijn de eerder genoemde event opnames.Daarnaast wordt de dashcam in parkeermodus ook door beweging worden geactiveerd.In beide gevallen worden ook de voorafgaande 5 seconden opgeslagen, zodat je altijd in beeld hebt wat er voor de schok- of bewegingsdetectie is gebeurd.Wil je de parkeermodus opname tijd vergroten? Dan kan je ook een externe BlackVue voedingsmodule toepassen, zoals de B-124X Ultra Battery Pack of B-112 Battery Pack

WiFi, optionele Cloud Lite LTE en Dual-Band GPS

Maak contact met de DR590X-2CH via Wi-Fi of optioneel via de Cloud.

Wi-Fi: Biedt de mogelijkheid om je BlackVue dashcam te verbinden met je smartphone en/of tablet (maximaal 10m).

Cloud LTE: Sluit de optionele BlackVue CM100LTE-M GL aan op je dashcam middels USB om gebruik te kunnen maken van de gratis BlackVue Cloud Lite service.

GPS: Sluit de optionele GPS antenne of CM100LTE-M GL module om je BlackVue DR590X serie dashcam te voorzien van GPS ontvangst. Snelheid, plaats op de kaart en afgelegde routes worden in dit geval opgeslagen in de opnames. Bekijk deze informatie vervolgens via de Nederlandse BlackVue app of PC/Mac software.

Ingebouwde schok- en bewegingsdetectie:

De ingebouwde G-sensor zorgt ervoor dat bij schokdetectie, bijvoorbeeld een aanrijding, de opnames in een aparte map worden opgeslagen. Deze opnames noemen wij een event opname. Alle verschillende opnametypes worden handig gerangschikt in de BlackVue software voor Windows/Mac of de BlackVue app.

Stijlvol BlackVue design:

Het vernieuwde design van de DR590X serie biedt toegang tot een aantal handige functies.

  • Wi-Fi aan/uit knop

Schakel de Wi-Fi aan of uit met een druk op de knop.

De spraakbegeleiding bevestigt in alle gevallen hetgeen wat er wordt uitgevoerd.

  • USB Poort

De USB poort maakt het mogelijk om een dual-band GPS ontvanger of CM100GLTE-M module aan te sluiten.

Wil je de dashcam professioneel laten monteren? Wij helpen je graag. Kijk dan op onze pagina Inbouwservice.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Inbouwservice

Ben je niet zo handig en wil je zekerheid? Wij installeren het voor je.