Blackvue DR590X-2CH 128GB
Blackvue DR590X-2CH 128GB
519.95
128GB

Blackvue DR590X-2CH 128GB

519,95

Levertijd: Vóór 14:00 besteld, volgende werkdag in huis

Offerte aanvragen [contact-form-7 404 "Not Found"]
Artikelnummer: BV_DR590X-2CH_128GB Categorieën: ,

Beschrijving

De DR590X Blackvue Dashcam 2-Kanaals 128GB. Het perfecte instapmodel.

Deze 2-Kanaals dashcam 128GB is het nieuwe WiFi instapmodel dashcam met Full HD van BlackVue.

De camera aan de voorzijde beschikt over een 2.1 megapixel Sony Starvis CMOS sensor voor uitstekende opnamekwaliteit in alle licht -en weersomstandigheden. De achtercamera beschikt over een 2 megapixel CMOS sensor.

Daarnaast beschikt de DR590X over een ingebouwde Wi-Fi module. Dit biedt de mogelijkheid om je BlackVue dashcam te verbinden met je smartphone en/of tablet, waarna je eenvoudig instellingen kan wijzigen en opnames kan overzetten.

De dashcam kan worden uitgebreid met een Dual-band GPS antenne, en beschikt over een ingebouwde parkeermodus functie.

De 2 camera’s:

Dankzij Full HD 1080p opnamekwaliteit, in combinatie met 60 frames per seconde, legt de camera aan de voor- en achterzijde vloeiend en helder beeldmateriaal vast. De Sony STARVIS beeldsensor zorgt daarbij voor opnames van hoge kwaliteit in alle licht -en weersomstandigheden.

De kijkhoek van 139° zorgt ervoor dat niet alleen de weg voor of achter in beeld wordt gebracht, maar ook andere rijbanen, fietspaden en meer.

WiFi, Optionele Cloud Lite LTE en Dual-Band GPS:

Maak contact met de DR590X-2CH via Wi-Fi of optioneel via de Cloud.

WiFi: Biedt de mogelijkheid om je BlackVue dashcam te verbinden met je smartphone en/of tablet (maximaal 10m).

Cloud LTE: Sluit de optionele BlackVue CM100LTE-M GL aan op je dashcam middels USB om gebruik te kunnen maken van de gratis BlackVue Cloud Lite service.

GPS: Sluit de optionele GPS antenne of CM100LTE-M GL module om je BlackVue DR590X serie dashcam te voorzien van GPS ontvangst. Snelheid, plaats op de kaart en afgelegde routes worden in dit geval opgeslagen in de opnames. Bekijk deze informatie vervolgens via de Nederlandse BlackVue app of PC/Mac software.

Parkeermodus:

Maak je nooit meer zorgen over je geparkeerde auto, dankzij de geavanceerde parkeermodus.

De DR590X serie kan met de optionele CH-3P1 vaste voedingskabel of Power Magic Pro worden aangesloten op het zekeringenpaneel van de auto, om zo een veilige en eenvoudige parkeermodus oplossing te bieden.

De dashcam schakelt automatisch over naar de parkeermodus zodra je het contact van de auto uitschakelt. Via de app of Power Magic Pro stel je eenvoudig in bij welke spanning (of na welke tijd) de voeding verbroken zal worden. Zodoende hoef jij je geen zorgen te maken over een lege accu, maar blijft de dashcam wel opnames maken.

De BlackVue dashcam maakt opnames op basis van schokdetectie, dit zijn de eerder genoemde event opnames.Daarnaast wordt de dashcam in parkeermodus ook door beweging worden geactiveerd.In beide gevallen worden ook de voorafgaande 5 seconden opgeslagen, zodat je altijd in beeld hebt wat er voor de schok- of bewegingsdetectie is gebeurd.

Wil je de parkeermodus opname tijd vergroten? Dan kan je ook een externe BlackVue voedingsmodule toepassen, zoals de B-124X Ultra Battery Pack of B-112 Battery Pack.

Ingebouwde schok- en bewegingsdetectie:

De ingebouwde G-sensor zorgt ervoor dat bij schokdetectie, bijvoorbeeld een aanrijding, de opnames in een aparte map worden opgeslagen. Deze opnames noemen wij een event opname. Alle verschillende opnametypes worden handig gerangschikt in de BlackVue software voor Windows/Mac of de BlackVue app.

Stijlvol BlackVue design:

Het vernieuwde design van de DR590X serie biedt toegang tot een aantal handige functies.

  • Wi-Fi aan/uit knop

Schakel de Wi-Fi aan of uit met een druk op de knop.

De spraakbegeleiding bevestigt in alle gevallen hetgeen wat er wordt uitgevoerd.

  • USB Poort

De USB poort maakt het mogelijk om een dual-band GPS ontvanger of CM100GLTE-M module aan te sluiten.

Wil je de dashcam professioneel laten monteren? Wij helpen je graag. Kijk dan op onze pagina Inbouwservice.

 

 

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Inbouwservice

Ben je niet zo handig en wil je zekerheid? Wij installeren het voor je.