Filteren
Inbouwservice

Ben je niet zo handig en wil je zekerheid? Wij installeren het voor je.

Resultaat 1–12 van de 52 resultaten wordt getoond

SUBWOOFERS

subwoofer voor in je soundinstallatie bestel je bij Car Audio Limburg. Om het geluid in je auto te verbeteren is het toevoegen van een subwoofer vaak de juiste keuze. De originele of nieuwe speakers in je auto zijn er nu eenmaal niet voor gemaakt om de echte lage frequenties goed weer te geven. Wij noemen de subwoofer altijd “de kers op de taart”!

Door het toevoegen van een subwoofer ga je het geluid niet alleen horen maar ook voelen. Nu heeft iedereen daar zijn eigen smaak en gevoel bij, vandaar ook de brede keuze aan mogelijkheden. Wij hebben diverse subwoofers in onze showroom staan (spelend). Van keihard tot subtiel van groot naar klein, zelfs weggewerkt onder je stoel of op de plek van het reservewiel.

Voor elk budget heeft Car Audio Limburg subwoofers in huis. Denk hierbij aan de volgende oplossingen

Van al deze mogelijkheden aan subwoofers hebben wij demomodellen in onze shop staan. Dus genoeg luisterplezier om de juiste subwoofer voor jou te kunnen vinden.

Hoe werkt een subwoofer nu eingelijk?

Een subwoofer is een luidspreker die speciaal ontworpen is om lage tot zeer lage tonen (frequenties) weer te geven. Dit kan in een gesloten behuizing of in een gepoorte kist. Deze frequenties liggen lager dan 80 Hz, en zullen vrijwel altijd middels een versterker moeten worden aangestuurd. Lage frequenties hebben dan ook veel vermogen nodig, maar zorgen ook voor een enorme beleving.

De voordelen van Car Audio Limburg

  • Groot assortiment aan subwoofers
  • Veel oplossingen te beluisteren in onze showroom, uniek in Limburg
  • Luxe merken subwoofers
  • Professionele montage

Bij Car Audio Limburg kun je op verschillende manieren terecht voor persoonlijk advies; bijvoorbeeld via ons contactformulier, ons emailadres info@caraudiolimburg.nl, ons telefoonnummer 085-27 33 625 of via whatsapp +31852733625. De juiste Android navigatie Mercedes oplossing vindt u bij Car Audio Limburg.  Onze enthousiaste en ervaren experts helpen je graag.

Inbouwservice

Ben je niet zo handig en wil je zekerheid? Wij installeren het voor je.