CAR AUDIO LIMBURG, TO ENJOY A SAFE RIDE!

Welkom bij Car Audio Limburg. Al 10 jaar de specialist in Limburg op het gebied van mobiliteitservaringen én audio in een voertuig. Wij zorgen voor het gemak en daarmee het plezier onderweg!

ONZE VISIE

In de afgelopen 30 jaar heeft de auto-industrie enorme stappen gezet en ontwikkelen fabrikanten steeds weer nieuwe innovaties. En zo is de kans groot dat jouw voertuig niet van deze nieuwste snufjes voorzien is. Innovatie speelt een grote rol in ieders leven en voedt onze passie en verlangen naar verbetering. Met deze combinatie in gedachten zoeken wij continu antwoorden op deze uitdagingen.

Wij zijn Dennis en Romy, de enthousiaste eigenaren van Car Audio Limburg, maar ook elkaars levenspartners. Samen hebben wij de afgelopen 10 jaar hard gewerkt en dat heeft geresulteerd in een succesvol bedrijf. Wat we doen, doen we vanuit ons hart. We geloven in duidelijke communicatie en korte lijntjes. Wij staan voor kwaliteit, goede service, open communicatie, duidelijke afspraken, orde en netheid, maar vóóral in vriendelijk en persoonlijk contact. Daar hebben we onze manier van werken ook op ingericht.

ONZE MISSIE

Car Audio Limburg zet zich in om producten en diensten aan te bieden die jouw mobiliteitservaringen slimmer, veiliger en comfortabeler maken. Het belangrijkste is voor ons dat jij een uitbreiding in je voertuig krijgt die waardevol is.

BEDFRIJFSGEGEVENS

KvK: 69446415
BTW.nr: NL857877355B01
RABO Rek.nr: 127858202
IBAN: NL85RABO0127858202
BIC: RABONL2U

DSC_0375
Ontvang hier onze laatste nieuwtjes

Ontvang hier onze laatste nieuwtjes

Nieuwsgierig? Meld je dan nu aan en je wordt regelmatig op de hoogte gehouden!

×

WELKOM

Nog meer inspiratie nodig? Kom dan langs in onze showroom.
Wij zijn op werkdagen geopend van 13.30u tot 17.00u.

Ontdek het nu!