Over ons

ONZE VISIE

CAR AUDIO LIMBURG, TO ENJOY A SAFE RIDE!

In de afgelopen 30 jaar heeft de auto-industrie enorme stappen gezet en ontwikkelen fabrikanten steeds weer nieuwe innovaties. En zo is de kans groot dat jouw voertuig niet van deze nieuwste snufjes voorzien is. Innovatie speelt op dit moment een grote rol in ieders leven en voedt onze passie en verlangen naar verbetering. Met deze combinatie in gedachten zoekt Car Audio Limburg continu antwoorden op deze uitdagingen.

ONZE MISSIE

Wij zetten ons in om producten en diensten aan te bieden die jouw mobiliteitservaringen slimmer, veiliger en comfortabeler maken.

ALTIJD ADVIES OP MAAT

Sinds mei 2013 komen er dagelijks autoliefhebbers uit Nederland, België en Duitsland bij ons over de vloer. Om advies op maat te krijgen, om een demonstratie te krijgen op het gebied van car-hifi en/of multimedia en om gebruik te maken van onze inbouwservice.

Wat we doen, doen we voor jou. Het belangrijkste is voor ons dat jij een uitbreiding in je auto krijgt die waardevol is. We adviseren je dan ook graag wat het meest bij jouw voorkeuren past en vinden we de beste optie binnen je budget. Zo ben je jaren later nog steeds tevreden met je aankoop.

ONZE WERKWIJZE

We geloven in duidelijke communicatie en korte lijntjes. Daar hebben we onze manier van werken ook op ingericht:

  1. We beginnen met het zoeken van wat het best bij je past. Wat is je budget? Welke auto heb je? Welke merken raden wij aan? Wat verwacht je van je nieuwe uitbreiding?
  2. Dan zoeken we een passend product in ons ruime assortiment. Hebben we die gevonden? We leggen je graag alle technische kenmerken uit, zodat je precies weet hoe het werkt.
  3. We bouwen je autoradio, subwoofer of al het andere uit onze showroom voor je in. Dit is inclusief alle toebehoren. Je hoeft zelf dus nergens meer achteraan.
  4. Bij de montage van een alarmsysteem laten we je zien wat we gedaan hebben en geven een SCM-certificaat bij oplevering van je voertuig.

BEDFRIJFSGEGEVENS

KvK: 69446415
BTW.nr: NL857877355B01
RABO Rek.nr: 127858202
IBAN: NL85RABO0127858202
BIC: RABONL2U

Ons team

Wij staan 5 dagen per week voor je klaar!

Ons team

Actuele aanbiedingen? U wilt ze meteen weten?

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief!