Over ons

Sinds mei 2013 komen er dagelijks autoliefhebbers uit Nederland, België en Duitsland bij ons over de vloer. Om advies op maat te krijgen, om auto-multimedia te vergelijken of om hun onderdelen in te laten bouwen.

Altijd advies op maat

Wat we doen, doen we voor jou. Het belangrijkste is voor ons dat jij multimedia of HiFi in je auto krijgt waar je trots op kan zijn. We adviseren je dan ook graag welk systeem in je auto past, wat het meest bij jouw voorkeuren past en vinden we de beste optie binnen je budget. Zo ben je jaren later nog steeds tevreden met je aankoop.

Laat je wegblazen in onze showroom

Zeggen de technische specificaties je niets, en wil je zelf de verschillen in geluidskwaliteit ervaren? Kom dan gezellig langs in onze showroom. Hier hebben we een wand vol autoradio’s en geluidsinstallaties staan. Er staat 60 m² van de beste geluidsapparatuur voor in je auto op je te wachten.

100% tevreden door onze inbouwservice

Onze klanten zijn dolblij met onze inbouwservice: iets wat we het liefste doen. Want alleen zo weten we zeker dat je 100% tevreden bent met je aankoop én de installatie daarvan. Ook krijg je een jaar lang garantie wanneer je bij ons je multimedia koopt en laat inbouwen.

Let op! We monteren alleen producten die je bij ons hebt besteld.

Onze werkwijze

We geloven in duidelijke communicatie en korte lijntjes. Daar hebben we onze manier van werken ook op ingericht:

  1. We beginnen met het zoeken van wat het best bij je past. Wat is je budget? Welke auto heb je? Welke merken raden wij aan? Wat verwacht je van je multimedia?
  2. Dan zoeken we een passend product in ons ruime assortiment. Hebben we die gevonden? We leggen je graag alle technische kenmerken uit, zodat je precies weet hoe en wat.
  3. We bouwen je autoradio, subwoofer of al het andere in onze webshop voor je in. Dit is inclusief alle toebehoren. Je hoeft zelf dus nergens meer achteraan.
  4. Klaar! We laten je zien wat we gedaan hebben, geven je SCM-certificaten mee, net als 1 jaar lang garantie.

Over Dennis en Romy,

eigenaren van Car Audio Limburg

Wij zijn Dennis en Romy, de trotse eigenaren. Dagelijks zien we hoe gelukkig onze klanten zijn met hun nieuwe geluidssysteem, navigatie en zelfs parkeersensoren. En dat is voor ons altijd weer een feest. Zelfs wanneer we niet altijd samen in de autowereld hebben gewerkt.

Dennis werkte namelijk met computergestuurde machines, en Romy in de zorg. Door een hele berg toeval ontdekte Dennis hoeveel plezier hij haalde uit het werken met auto-elektronica. “Ik moet hier wat mee doen”, zei hij.

De zaken gingen goed, maar er was versterking nodig. Romy bedacht zich geen moment, en ging samen met Dennis aan de slag. En nu, jaren na de opening, nog steeds met een glimlach. Elke dag weer.

 

Over ons

Ons team staat 5 dagen per week voor u klaar!

Over ons
Actuele aanbiedingen? U wilt ze meteen weten?

Actuele aanbiedingen? U wilt ze meteen weten?

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief!