CAR AUDIO LIMBURG BLIKT TERUG EN KIJKT VOORUIT!

Op het eind van ieder kalender jaar blikken veel mensen even terug maar ook vooruit.
Wat heeft 2022 ons gebracht? Wat zal 2023 ons brengen.

Wat heeft 2022 ons gebracht?

Voor iedereen was 2022 een uitzonderlijk jaar. De gevolgen van de coronacrisis, de oorlog in Oekraïne, de gestegen energieprijzen en de duurdere boodschappen zijn pijnlijk voelbaar voor iedereen. Ook voor ons.

Desondanks mag Car Audio Limburg vol tevredenheid terugkijken naar het afgelopen jaar. Veel klanten wisten ons te vinden en gingen met een goed gevoel naar huis.
Klant tevreden, dan zijn wij dat ook!!!

Onze plannen aan het begin van 2022 hebben goed uitgepakt.

 1. Door de nieuwe demokasten van Audison en Hertz in onze showroom hebben we veel sound upgrades naar tevredenheid van vele klanten kunnen monteren.
 2. Door onze SCM-certificering komen steeds meer mensen een alarminstallatie klasse 1 t/m 5 laten inbouwen met een bijbehorend certificaat.
 3. Door de nieuwe wand van Alpine in onze showroom hebben wij als Excellent Partner vele klanten kunnen overtuigen van de Alpine kwaliteit.
 4. Door de rear-entertainment schermen genieten nu veel kinderen tijdens een lange reis van hun favoriete filmpjes.
 5. Door het brede pakket aan in- en opbouwmogelijkheden van campers hebben we het rijcomfort, de veiligheid en de luxe van veel mensen kunnen vergroten.

Wat zal 2023 ons brengen?


We zitten niet stil. Regeren is vooruitzien.
Omdat veel klanten de komende tijd met een smallere beurs moeten proberen rond te komen hebben we voor het komende jaar enkele klantvriendelijke plannen bedacht.

 1. Specifieke doe-het-zelf audio pakketten voor jouw auto. Een betaalbaar kant en klaar pakket dat je zelf kunt inbouwen. Wij leveren een duidelijke handleiding erbij, zodat je zelf thuis aan de slag kunt gaan. Met gegarandeerd succes! Zo bespaar je de inbouwkosten.
 2. Voor auto’s, die al bekabelde Carplay of Android Auto hebben leveren we specifieke interfaceswaarmee je draadloos Netflix, Youtube, Ziggo kunt bekijken en beluisteren. Ook kun je andere apps eenvoudig installeren.
  De montage kun je heel gemakkelijk zelf doen. Plug en Play.
 3. Voor de liefhebbers breiden wij het assortiment uit met de nieuwe Forza versterker lijn van Audison. Veel vermogen, ultieme controle, nieuwe DSP tools en meer….

Even pauze.

Hard werken is niks mis mee. Maar tussen Kerst en Nieuwjaar gaan we een weekje in de winterslaap, zodat we in het nieuwe jaar met frisse moed en volle energie weer onze klanten tevreden kunnen stellen.

Onze werkplaats en showroom zijn gesloten van maandag 26 december tot en met
zondag 1 januari. Telefoons, e-mails en apps worden zo snel mogelijk in het nieuwe jaar beantwoord.

Car Audio Limburg wenst iedereen gezellige feestdagen en een gelukkig, maar vooral
gezond 2023 toe! We hopen in het nieuwe jaar weer heel veel klanten tevreden te stellen.

De vogeltjes vliegen vrolijk fluitend rond in deze zomerse tijden. Maar de tijd vliegt ook.
Het eerste halfjaar van 2022 zit er weer bijna op. In de afgelopen maanden heeft Car Audio Limburg niet stil gezeten. Naast de drukke dagelijkse werkzaamheden hebben we in ons bedrijf weer enkele klantvriendelijke veranderingen en aanpassingen gedaan. In deze nieuwsbrief willen we je daarvan op de hoogte brengen.

WE HANGEN DE VLAG UIT!!!

Kijk om je heen. Overal wordt er gevlagd voor de geslaagden. Hulde!!!
Ook Car Audio Limburg hangt de vlag uit. Maar dat heeft een andere reden.

Al jaren gaven veel klanten aan dat ons bedrijf op het grote bedrijventerrein van Lebe BC in Sittard niet zo goed vindbaar en zichtbaar was. Daarom hebben we sinds kort een vlag aan de voorgevel gehangen. Van veraf kun je nu zien waar onze showroom en werkplaats liggen.

ALPINE STAAT VOOR EMOTIE IN BEWEGING. CAR AUDIO LIMBURG OOK!!!

Sinds enkele maanden pronkt in onze showroom de Alpine wand. Car Audio Limburg is nog steeds de enige Premium dealer in onze regio van dit gerenommeerde Europese merk. Daar zijn we best trots op!
Trots, omdat hij zeer mooi oogt in onze showroom, maar ook trots, omdat we de klant van tevoren kunnen laten horen en zien wat hij kan verwachten. Veel klanten hebben daar inmiddels met veel plezier al kennis mee gemaakt. Dat stemt niet alleen de klant maar ook ons tevreden.

Inmiddels heeft Alpine weer diverse nieuwe toestellen op de markt gebracht.
Ze blijven vasthouden aan hun motto: in beweging blijven.

Car Audio Limburg zit ook niet stil. Wij bewegen mee. De laatste nieuwe toestellen kun je in onze speciale Alpine wand komen bekijken en beluisteren. Doe er je voordeel mee!

WIL JE GRAAG HOREN EN ZIEN WELK GELUID JE KOOPT? AUDIO UPGRADE OP MAAT!

In de afgelopen jaren hebben we steeds meer ervaren dat klanten graag van tevoren willen horen en zien wat ze precies kopen. Sinds deze maand heeft Car Audio Limburg daarom een speciale, unieke AUDISON-HERTZ wand in de showroom pronken. Beide Europese topproducten die we al jaren naar tevredenheid inbouwen.
Hij ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook zeer effectief. De klant kan zo direct horen, welk geluid hij kan verwachten. Geluid op maat!!! Kom gerust eens luisteren naar de diverse mogelijkheden. Zo voorkom je vooraf, dat je de verkeerde aankoop doet.

 

BEN JIJ AAN VAKANTIE TOE? CAR AUDIO LIMBURG OOK!!!

Het hele jaar door hebben we samen met ons personeel hard gewerkt om al onze klanten tevreden te stellen. Ook onze accu’s raken daardoor langzaam leeg en moeten weer even flink worden opgeladen. Vanaf maandag 8 augustus tot en met zondag 28 augustus zijn onze werkplaats en showroom gesloten. In deze periode zal de telefoon ook vakantie hebben. Email en apps worden zo snel mogelijk na onze rustperiode beantwoord. We hopen dat iedereen daar begrip voor heeft.

Car Audio Limburg wenst iedereen een hele fijne en zonnige vakantie toe!!!

Heel Nederland hunkert naar openheid.  Wanneer kunnen we weer uit eten, een terrasje pikken, een theater bezoeken, een evenement bijwonen of lekker shoppen? We zijn de beperkingen langzaam moe.

Ook Car Audio Limburg heeft de laatste maanden met beperkingen moeten werken. En ook wij hunkeren naar openheid en tevreden klanten. Ondanks de stillere periode hebben we niet stil gezeten.

Voor 2022 vinden er diverse veranderingen plaats en hebben we al wat aanpassingen gedaan binnen ons bedrijf, zodat we, nu we weer volledig opengaan, met frisse moed aan de slag kunnen voor onze klanten.

WAT HEEFT CAR AUDIO LIMBURG TE BIEDEN IN 2022?

 1. AUDIO UPGRADE OP MAAT!

Tegenwoordig zijn er zoveel merken en type auto’s op de markt met ieder een af-fabriek soundpakket. Helaas is de werkelijkheid, dat niet iedere eigenaar tevreden is met dit geluid. Dan ben je bij Car Audio Limburg aan het goede adres. Wij bieden mooie soundupgrades voor velen automerken en types. Deze upgrades bepalen we samen met de klant, met wat hij wil. Daarbij houden we rekening met de smaak van de klant, maar zeker ook met zijn beurs! Dus de klant bepaalt en Car Audio Limburg adviseert!

 1. GECERTIFICEERDE ALARMINSTALLATIES!

Wij bouwen ze in van klasse 1 t/m 5 en klasse TV. Tevens zijn wij sinds afgelopen jaar SCM bevoegd en daardoor een Kiwa erkend inbouwstation. Dat wil zeggen dat je na de montage de benodigde certificaten meekrijgt waar de verzekering om vraagt. Zowel op het product als op de inbouw geven wij 2 jaar garantie.

 1. REAR ENTERTAINMENT!

Wil je lekker ontspannen en rustig een lange reis maken? Wij hebben nu voertuig-specifieke Android tv-schermen in het assortiment om de kinderen of andere mede inzittenden te entertainen tijdens deze reis. Met vele audio- en video-mogelijkheden! Je krijgt alleen maar blije gezichten op de achterbank(en).

 1. BIG SCREENS! Geschikt voor BMW, MERCEDES en AUDI!

Verkrijgbaar met Android 10.0 en zelfs Android 11.0 software. Met grote, heldere en scherpe HD schermen, 4,6 of 8 GB werkgeheugen en 128 of 256GB opslagcapaciteit. Er is zelfs DRAADLOOS Carplay mogelijk. Voor meer rijgenot onderweg!

 1. PREMIUM DEALER ALPINE!

Car Audio Limburg is het afgelopen jaar EXCELLENT PARTNER van het merk ALPINE geworden.
Daarom hebben wij onze showroom mogen uitbreiden. Hier kun je nu exclusieve Alpine producten bekijken en beluisteren. In maart 2022 komt Alpine met nieuwe producten op het gebied van multimedia en carhifi. Houdt onze nieuwspagina in de gaten voor de releases.

 1. ALLES VOOR CAMPERS!

Ben je op zoek naar in- en opbouw mogelijkheden in en rond je camper? Car Audio Limburg biedt vele mogelijkheden om je rijcomfort, veiligheid en luxe te vergroten. Denk hierbij aan het inbouwen van campernavigatie, parkeersensoren, achteruitrij camera’s, alarminstallaties, audio upgrades, beveiligingssloten, trekhaken, luifels, schotelantennes e.d. Voor elk wat wils!