Filteren
Inbouwservice

Ben je niet zo handig en wil je zekerheid? Wij installeren het voor je.

Camper audio upgrades

Bij Car Audio Limburg beschikken we over een zeer uitgebreid assortiment om je camper audio upgrades te geven. De campers van tegenwoordig blijven zich steeds verder ontwikkelen. Car Audio Limburg gaat hier volledig in mee door je camper te voorzien van een juiste audio upgrade.
We groeien mee met de technologische ontwikkelingen.
Bij Car Audio Limburg gebruiken we de nieuwste apparatuur voor je auto, zodat jij kan genieten van optimale geluidskwaliteit. Wij weten namelijk hoe fijn het is om in de camper te genieten van een perfect geluid van je eigen favoriete muziek.

Toont alle 7 resultaten

Audio upgrade voor verschillende merken

Car Audio Limburg werkt samen met verschillende topmerken zoals Mosconi, Gladen, Boxmore, Focal, Hertz en Audison. Dit zijn merken die topkwaliteit garanderen. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar voor je camper. Zo is er altijd iets te vinden voor jouw behoefte en budget.

Camper audio upgrade laten inbouwen

Vind je het lastig om het audio systeem zelf in te bouwen in de camper? Dat is helemaal geen probleem. Met onze inbouw service zorgen wij ervoor dat de speakers worden ingebouwd zonder dat je jezelf ergens zorgen over hoeft te maken. Daarnaast geven wij ook advies over de upgrade die het beste past bij jouw camper. Door het toevoegen van bijvoorbeeld een versterker, speaker of subwoofer klinkt het geluid veel beter dan eerst.

Ook is het mogelijk met demping materialen je geluid nog meer te upgraden. Zo wordt het geluid nog meer geperfectioneerd.

Heb je vragen over de mogelijkheden? Wij helpen je graag.
Neem gerust contact met ons op.

Inbouwservice

Ben je niet zo handig en wil je zekerheid? Wij installeren het voor je.