CarPlay

Bij Car Audio Limburg vind je een breed assortiment aan Apple Carplay voor je auto. Het maakt niet uit of je in een oude Volkswagen Golf rijdt of in een gloednieuwe BMW.
Carplay zorgt voor meer rijcomfort. Daarnaast zorgt het ervoor dat de binnenkant van je auto een moderne uitstraling krijgt.
Je kan gebruik maken van allerlei verschillende apps zoals Spotify, Deezer, Google Maps, Flitsmeister en WhatsApp met spraakfunctie.
Zo stream je eenvoudig muziek, gebruik je jouw favoriete navigatie-app en kun je binnenkomende berichtjes beluisteren. Het voordeel van Carplay is dat je deze apps kan gebruiken zonder je telefoon. Dit zorgt voor een betere rijervaring en meer veiligheid op de weg.

Apple Carplay voor alle auto’s

Zoals eerder aangegeven maakt het niet uit in welke auto je rijdt. Er is voor elke auto wel een systeem te verkrijgen en in te bouwen.
Kies bijvoorbeeld voor Carplay voor Mercedes, zodat je onbezorgd en draadloos kunt verbinden met je apps. Een andere variant is de Carplay voor BMW. Hiermee verhoog je het rijcomfort van jouw sportieve wagen.
Carplay zorgt ervoor dat je met meer plezier in je auto gaat rijden. Om dit toe te lichten hebben wij de voordelen op een rijtje gezet:

  • Tijdens het rijden kun je jezelf volledig focussen op de omstandigheden op de weg;
  • Via het touchscreen is het systeem makkelijk te bedienen;
  • Je kan altijd naar je favoriete muziek luisteren via o.a. Youtube Music, Deezer of Spotify;
  • Je kunt makkelijk navigeren aan de hand van gratis apps op je telefoon zoals Google Maps;
  • Je blijft op de hoogte van verschillende meldingen en berichten op je telefoon;
  • Je blijft op de hoogte van verkeersupdates en files met bijvoorbeeld Flitsmeister.

Kortom: met Carplay verhoog je het plezier tijdens het rijden

Carplay in laten bouwen in jouw auto

Bij Car Audio Limburg bouwen wij de het systeem in jouw auto in. Dit zorgt ervoor dat je zelf niet aan de slag hoeft te gaan met allerlei draden. Wij zorgen ervoor dat alle draden netjes weg zijn gewerkt, zodat de binnenkant van jouw auto er strak en netjes uit ziet. Daarnaast installeren we de Carplay op het originele systeem van je auto, zodat belangrijke functies niet verloren gaan.

Wil je jouw auto graag uitbreiden aan de hand van Carplay? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen, een afspraak of de mogelijkheden. Onze ervaren experts en specialisten helpen je graag.