Moving Intelligence

Moving Intelligence gaat ervan uit: de wereld is in beweging.
Zij helpen mensen grip te krijgen op alles wat beweegt: van auto tot scooter, van trailer tot container, van boot tot arbeidsmiddel. Belangrijk, want je waardeert wat je hebt. Alles wat rijdt, vaart, vliegt of vervoerd wordt.
Waardevolle zaken die lang bewaard zijn gebleven, waar veel in is geïnvesteerd en waarvan veel afhangt. Of het nu gaat om een ​​vrachtwagen, vloot, boot of transport: zij voegen er controle aan toe.

En dat geeft je een goed gevoel, wetend wat je hebt. Zij voegen kennis toe voor iedereen: multinational of vakman, wagenparkbeheerder of trotse bezitter van een oldtimer.

Moving Intelligence brengt uw wereld in beweging onder controle. Met hardware die wij onzichtbaar installeren en met software die informatie zichtbaar maakt zodat u alles wat zich wereldwijd beweegt kunt volgen, beheren en monitoren. En als een object wordt gestolen, halen we het persoonlijk weer op!

Elke dag, elk jaar dat we bestaan, voegen ze innovatie toe aan onze diensten en producten. Daarom zijn ze marktleider in het toevoegen van controle aan alles wat beweegt. En ze doen wat ze doen omdat hun technologie ervoor zorgt dat mensen rustiger kunnen slapen en bedrijven efficiënter kunnen werken. Bewegende intelligentie. Kennis in beweging.

Toont alle 2 resultaten

Inbouwservice

Ben je niet zo handig en wil je zekerheid? Wij installeren het voor je.