Hertz  the sound experience

Hertz, de eenheid van frequentie, het aantal cycli per seconde.
Dat weerspiegelt waar deze Italiaanse fabriek voor wil staan.
Van de merknaam tot de productkenmerken een prestatiegericht bedrijf zijn.

Het enthousiasme voor muziek trilt binnen hun team en vormt de kern van alles wat ze doen. Door de jaren heen hebben ze een uitstekend team van getalenteerde en gepassioneerde ingenieurs opgebouwd. Die zetten zich volledig in voor het ontwerpen van producten op het hoogste niveau van audioprestaties.

Hun filosofie is een unieke combinatie van eersteklas geluid, levende traditie, ingenieuze innovatie en hoge kwaliteit. Dit alles gecombineerd in een complete productlijn voor de maximale tevredenheid van hun klanten.

TOTALITEIT

Een compleet assortiment om de sensatie van geluid van hoge kwaliteit te ervaren, in elke situatie. Ze geloven in het leveren van complete oplossingen voor de behoeften van klanten met producten die perfect samenwerken. Hun versterkers en luidsprekers bieden de mogelijkheid om een ​​systeem te bouwen dat geoptimaliseerd is voor topprestaties.

TRADITIE

De constante evolutie van hun knowhow verrijkt de meest waardevolle menselijke hulpbron: ervaring. De diepgaande kennis van akoestiek in het autocompartiment houdt hun producten op absolute topniveaus. Altijd.

INNOVATIE

Hertz draagt aanzienlijk bij aan de ontwikkeling en vooruitgang van auto-hifi. Hun onderzoeksprogramma is grensverleggend. Continue innovaties zijn voor hen gebruikelijk.
V-cone®, Tetolon-vezel, roterende hoogfrequente contour, verwijderbare bewegende assemblage … Het is hun verantwoordelijkheid om voorop te blijven lopen.

KWALITEITSNORMEN

Om de hoge kwaliteitsnormen te bereiken, zijn ze niet tevreden met het testen van een monster van elke partij. Ze gebruiken de meest geavanceerde testinstrumenten om elk onderdeel te analyseren met een geautomatiseerd controleproces. Dit gebeurt onder toezicht van hooggekwalificeerd personeel. Zij zijn een ISO 9901:2008 gecertificeerd bedrijf. Dit staat garant voor transparantie en professionaliteit.

Resultaat 1–12 van de 78 resultaten wordt getoond

Inbouwservice

Ben je niet zo handig en wil je zekerheid? Wij installeren het voor je.