Helix  German Car Hifi

Helix staat voor: passie voor muziek.

In zijn diversiteit raakt muziek direct het hart van de luisteraar. Je kunt de passie bijna horen en voelen wanneer het geluid wordt weergegeven zoals de artiest het bedoeld heeft.
Om deze reden ontwikkelt Audiotec Fischer de HELIX- audioproducten met dezelfde toewijding en precisie als hun referentieapparaten van BRAX.
Net als bij de kwaliteit van een muziekinstrument, hebben hoogwaardige audiocomponenten een grote invloed op de natuurlijkheid van het timbre.
Zij hebben het perfecte DNA van geluid, wat resulteert in een realistisch en krachtig geluid in jouw auto.
Anders gezegd: geluidskwaliteit op het hoogste niveau door muziekliefhebbers voor muziekliefhebbers.
Meer high-end geluid in een voertuig is nauwelijks mogelijk.

Duitse kunst van techniek.

Als geen ander merk staat HELIX met tientallen jaren ervaring voor de ontwikkeling en productie van de meest geavanceerde auto hifi-componenten. Het succes van het merk is geen toeval, maar eerder het resultaat van nauwgezet onderzoek en talrijke eigen kerntechnologieën.

Elk van de HELIX-producten is tot in het kleinste detail door Audiotec Fischer in-house ontworpen en ontwikkeld. Het resultaat is een slimme productrange met voor elke toepassing een ideale oplossing. Altijd met als doel onze basisbehoefte aan ritme en muziek te bevredigen.

Inbouwservice

Ben je niet zo handig en wil je zekerheid? Wij installeren het voor je.