Gemini  technologies

Gemini, met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van voertuig- en motoralarmen, is een van de toonaangevende handelsmerken op het gebied van beveiliging. Gemini is gevestigd in Varese, Italië, waar de productie volledig wordt uitgevoerd, en is aanwezig op de meeste internationale markten. In feite worden Gemini-producten geëxporteerd in meer dan 40 landen over de hele wereld.

Het doel van het bedrijf is het ontwerpen en produceren van hoogwaardige elektronische systemen voor de automobielmarkt. Gemini is ISO 9001-2008 gecertificeerd en haar producten voldoen niet alleen aan de verplichte Europese homologaties, maar ook aan de belangrijkste normen van National Insurance Associations.

Geen producten gevonden

Helaas hebben we geen producten op de webshop staan op basis van je selectie. We werken hard aan het up to date houden van onze webshop, maar het kan voorkomen dat producten niet op de webshop staan maar wel beschikbaar zijn. Voor vragen, actuele voorraden en vragen, wij helpen u graag verder door contact met ons op te nemen.

Bel ons:
085-27 33 625

Inbouwservice

Ben je niet zo handig en wil je zekerheid? Wij installeren het voor je.