Focal

Focal maakt sinds 1979 toonaangevende akoestische apparatuur voor verschillende high-fidelity-markten, zoals luidsprekers voor thuisaudio, hoofdtelefoons, stuurprogramma’s voor autoluidsprekers en monitoringluidsprekers.

Deze producten zijn het resultaat van innovaties en technologieën die exclusief zijn voor Focal en die zijn ontwikkeld door hun ingenieurs in Frankrijk. Deze filosofie geeft blijvende waarde aan Focal-luidsprekers, omdat deze technologieën nergens anders te vinden zijn. Om trouw te blijven aan deze traditie van hoge prestaties, is een 100% Focal-ontwerp van het grootste belang. Zij geloven dat dit de beste manier is om volledige controle te hebben over het ontwerp- en kwaliteitscontroleproces om producten van hoge kwaliteit te garanderen.

De beste akoestische technologieën van Focal hebben de harten van audiofielen over de hele wereld veroverd, met benchmarkproducten die hun stempel hebben gedrukt op de wereld van hifi. Enkele van deze technologieën zijn de polyglass-, kevlar- of vlasconussen, de beryllium- en aluminium/magnesium-tweeters, de Tuned Mass Damper en de Infinite Horn Loading-systemen.

Resultaat 1–12 van de 67 resultaten wordt getoond

Inbouwservice

Ben je niet zo handig en wil je zekerheid? Wij installeren het voor je.