Ampire  een terugblik

AMPIRE staat sinds 1987 voor onovertroffen maatwerkdiversiteit en de hoogste kwaliteitsnormen. Voor meer emotionaliteit en pure passie voor elk automodel.

Na de oprichting door Axel Mohren, produceerde het jonge retailbedrijf hoogwaardige geluidssystemen voor verschillende automerken in nauwkeurig handwerk voor veeleisende muziekliefhebbers in de sound-off-scene, evenals promotievoertuigen voor autoradio’s en autofabrikanten zoals Audi, Becker, Focal, Harman Kardon, JBL, Mac Audio, Macrom, Magnat, Philips, Rockford Fosgate, Sony, VDO en Volkswagen.

10 jaar geleden breidde het bedrijf zijn productportfolio uit en vestigde het zich als leverancier voor veel bekende autofabrikanten. Sindsdien ontwikkelt en produceert Ampire op maat gemaakte geluids- en entertainmentoplossingen die technologische normen stellen voor onder meer Audi, BMW, Ferrari, Lotus, Mini, Mitsubishi en Volvo. Tegenwoordig staat AMPIRE voor uitstekend design, het hoogste niveau van ontwikkelingscompetentie en productie tot OEM-kwaliteit.

Geen producten gevonden

Helaas hebben we geen producten op de webshop staan op basis van je selectie. We werken hard aan het up to date houden van onze webshop, maar het kan voorkomen dat producten niet op de webshop staan maar wel beschikbaar zijn. Voor vragen, actuele voorraden en vragen, wij helpen u graag verder door contact met ons op te nemen.

Bel ons:
085-27 33 625

Inbouwservice

Ben je niet zo handig en wil je zekerheid? Wij installeren het voor je.