Filteren
Inbouwservice

Ben je niet zo handig en wil je zekerheid? Wij installeren het voor je.

Speakers

Voor elk budget heeft Car Audio Limburg speakers in huis. Onderstaande merken speakers hebben wij al jaren in ons assortiment:

Al deze merken kun je in onze showroom komen beluisteren. Dus genoeg luisterplezier om de juiste set speakers voor jou te kunnen vinden.

Resultaat 1–12 van de 114 resultaten wordt getoond

Ben je toe aan nieuwe speakers? 

Je favoriete speakers , ofwel luidsprekers voor in je auto bestel je bij Car Audio Limburg. Om het geluid in je auto te verbeteren zijn nieuwe speakers vaak noodzakelijk.
De originele speakers in een auto kunnen van mindere kwaliteit zijn waardoor de geluidsweergave tegenvalt.
Soms kan het zo zijn doordat de originele radio niet veel vermogen heeft en daardoor het geluid er niet beter op wordt.
Bovendien zorgt een combinatie van weinig vermogen en slechte speakers ook voor een ongecontroleerde weergave en weinig dynamiek.
Je merkt dit vooral op wanneer je goede kwaliteit muziekbestanden afspeelt of op hoger volume; het sprankelende is er niet, of de speakers vervormen.

Een goede speakerset kiezen

Als je een goede speakerset wilt bestellen, ga dan voor een van deze merken. Audison en Hertz zijn tevens ook de audio specialist als het gaat om speakers, versterkers, subwoofers en DSP processoren voor boten. Wij zijn fan en daarom verkopen wij verschillende oplossingen. Je kunt deze zelfs in onze showroom uitgebreid komen beluisteren. Deze merken hebben een groot aanbod aan audio componenten in verschillende prijsklassen. Ideaal voor jou als je op zoek bent naar een speaker maar deze eerst wil beluisteren.  Onderstaand een greep uit ons assortiment;

De voordelen van Car Audio Limburg

  • Veel kennis over speakers
  • Grote showroom
  • Veel keuze mogelijkheden
  • Professionele montage

Bij Car Audio Limburg kun je op verschillende manieren terecht voor persoonlijk advies; bijvoorbeeld via ons contactformulier, ons emailadres info@caraudiolimburg.nl, ons telefoonnummer 085-27 33 625 of via whatsapp +31852733625. Wij delen onze ervaring graag.

Inbouwservice

Ben je niet zo handig en wil je zekerheid? Wij installeren het voor je.