Filteren
Inbouwservice

Ben je niet zo handig en wil je zekerheid? Wij installeren het voor je.

Resultaat 1–12 van de 116 resultaten wordt getoond

Speakers (luidsprekers)

Je favoriete speakers voor in je auto bestel je bij Car Audio Limburg. Om het geluid in je auto te verbeteren zijn nieuw speakers vaak noodzakelijk. De originele speakers in een auto zijn van mindere kwaliteit waardoor de geluidsweergave tegenvalt. Doordat de originele radio niet veel vermogen heeft wordt het geluid er niet beter op. Bovendien zorgt de combinatie van weinig vermogen en slechte speakers voor een ongecontroleerde weergave en weinig dynamiek. Je zult het merken als je goede kwaliteit muziekbestanden afspeelt of op hoger volume; Het sprankelende is er niet, of de speakers vervormen.

Voor elk budget heeft Car Audio Limburg speakers in huis. Onderstaande merken speakers hebben wij al jaren in ons assortiment;

Van al deze merken hebben wij zelfs demokasten in onze shop staan. Dus genoeg luisterplezier om de juiste set speakers voor jou te kunnen vinden.

Een speakerset van Audison of Hertz

Als je een goede speakerset wilt bestellen, ga dan voor Audison of Hertz.  Audison en Hertz zijn de audio specialist als het gaat om speakers, versterkers, subwoofers en DSP processoren voor auto’s en boten. Wij zijn fan en daarom verkopen wij verschillende oplossingen van Audison en Hertz. Je kunt zelfs in onze showroom beide merken uitgebreid komen beluisteren. Deze twee merken hebben een groot aanbod aan audio componenten in verschillende prijsklassen. Ideaal voor jou als je op zoek bent naar een speaker maar deze eerst wil beluisteren.  Onderstaand een greep uit hun assortiment

De voordelen van Car Audio Limburg

  • Veel kennis over speakers
  • Grote luister showroom
  • Veel keuze mogelijkheden
  • Professionele montage

Bij Car Audio Limburg kun je op verschillende manieren terecht voor persoonlijk advies; bijvoorbeeld via ons contactformulier, ons emailadres info@caraudiolimburg.nl, ons telefoonnummer 085-27 33 625 of via whatsapp +31852733625. De juiste Android navigatie Mercedes oplossing vindt u bij Car Audio Limburg.  Onze enthousiaste en ervaren experts helpen je graag.

Inbouwservice

Ben je niet zo handig en wil je zekerheid? Wij installeren het voor je.