Autonavigatie


Bent je op zoek naar een autonavigatie voor in je auto? Dan ben je bij Car Audio Limburg op de juiste plek! Wij bieden veel verschillende soorten autonavigaties aan. Zo is er altijd wel een te vinden die past bij jouw wensen en budget. Autonavigaties bestaan al sinds 1990 en zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in een auto. De navigaties zijn sinds 1990 enorm veranderd en ontwikkelen zich nog steeds. Het is daarom niet gek als de autonavigatie van jouw auto is verouderd. Bij Car Audio Limburg bieden wij de nieuwste modellen aan, zodat je kan genieten van de beste kwaliteit. Zo kom je altijd aan op de bestemming waar je moet zijn.

Verschillende soorten autonavigatie


Het is belangrijk om te weten voor welk systeem autonavigatie je moet kiezen. Het belangrijkste is het type autonavigatie waar je voor kiest. Zo kun je kiezen voor een 1-DIN navigatiesysteem. Dit systeem heeft het formaat van een standaard autoradio, zoals we die allemaal kennen. Je kunt ervoor kiezen om dit type autonavigatie te laten uitklappen voor je dashboard. Zo krijgt het dashboard van je auto een moderne look. Je kunt ook voor een 2-DIN navigatiesysteem kiezen. Deze is groter dan een 1-DIN model en kun je laten integreren met je autoradio. Zo zit de autonavigatie mooi weggewerkt in het dashboard. Dit zorgt voor een strakke en moderne look van je auto.

Autonavigatie laten inbouwen


Niet iedereen is even handig als het gaat om systemen inbouwen. Dit begrijpen we bij Car Audio Limburg helemaal. Daarom kan je er bij ons voor kiezen om jouw navigatie te laten inbouwen door ons. Maak gebruik van onze inbouwservice en profiteer van:

  • 1 jaar lang inbouwgarantie;

  • Gegarandeerde nette afwerking en werkende apparatuur;

  • Eenmalige kosten voor kabels, toebehoren en installatie.


Wij helpen je graag


Heb je vragen of zoek je advies? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier, ons emailadres info@caraudiolimburg.nl, ons telefoonnummer +31 (0)85 273 36 25 of via WhatsApp +31 (0)85 273 36 25. Onze enthousiaste en ervaren experts helpen je graag.