Altijd de passende autonavigatie voor jou


Zo, het is tijd voor een nieuwe autonavigatie. Je hebt een verouderd systeem, bent toe aan wat nieuws of je huidige navigatie werkt niet meer zoals eerst. Nu is het de kunst om het ideale navigatiesysteem voor jou te kiezen.

Het belangrijkste is het type navigatiesysteem. Die vind je hieronder.

1-DIN autoradio met navigatie


Een 1-DIN navigatiesysteem heeft het formaat van een standaard autoradio, zoals we die allemaal kennen. Dit type autonavigatie kan een uitklapscherm hebben wat voor je dashboard komt, wat een moderne look geeft aan je dashboard.

2-DIN autoradio met navigatie


Het 2-DIN systeem is groter dan een 1-DIN. Heeft je auto de optie voor een 2-DIn radio? Dan kan je kiezen of je een uitklapscherm wil voor je dashboard, of dat je je autoradio strak laat integreren in je dashboard zelf.

Inbouwnavigatie


Het mooiste is als je navigatiesysteem netjes is weggewerkt in je dashboard. Dat krijg je voor elkaar met onze inbouwnavigatie. Perfect als je niet tevreden ben met de standaardnavigatie van je auto.

Navigatiesysteem in laten bouwen voor het beste resultaat


Kies voor zekerheid, en laat je autonavigatie inbouwen door een specialist. Zo weet je zeker dat deze werkt, naadloos is geïnstalleerd en je navigatie je niet laat zitten als je de weg op gaat. Hier ontdek je meer over onze populaire inbouwservice.

Heb je een vraag over autonavigatie?


We helpen je graag. Neem gerust contact met ons op, en laat ons weten waar we je mee kunnen helpen.

Telefoon: 085 273 36 25
E-mail: info@caraudiolimburg.nl
WhatsApp: +31852733625